Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΚΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΡΟΚΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΛΙΣΤ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΡΛΑΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ. Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΤΩΝ: HAYDN, NINO ROTA, PIAZZOLA, ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΟΥΛΑ.

22 Αυγ 2011

«Εκστρατεία καθαρισμού στην Κυανή Ακτή Έλους»


Με γνώμονα την ενημέρωση και δη την ευαισθητοποίηση των πολιτών, αναφορικά με ζητήματα που προάγουν τη διαφύλαξη – προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ο Δήμος Ευρώτα συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις.
  Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου 27 Αυγούστου 2011, ο δήμος μας πραγματοποιεί, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και το ραδιοφωνικό σταθμό FLY FM, «εκστρατεία» καθαρισμού, στην παραλία της Κυανής Ακτής Έλους.
  Καλούνται μικροί και μεγάλοι, φορείς, σύλλογοι, μαθητές και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι, σε θέματα περιβάλλοντος, πολίτες του Δήμου Ευρώτα, να συνδράμουν την εν λόγω προσπάθεια, διαδίδοντας με το δικό τους τρόπο, μηνύματα αγάπης και σεβασμού προς το διαρκώς «βαλλόμενο» περιβάλλον.
  Η συμμετοχή σας και στήριξη της εν λόγω πρωτοβουλίας είναι απαραίτητη, καθώς θα συντελέσει στο να γίνουν οι παραλίες μας πιο καθαρές και όμορφες, οι οποίες συνιστούν, άλλωστε, σημαντικό χώρο αναψυχής των πολιτών και πόλο έλξης των επισκεπτών.
  Ώρα συγκέντρωσης: 10:00 π.μ. – ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΕΛΟΥΣ

Ο Αντιδήμαρχος Ευρώτα