Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΚΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΡΟΚΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΛΙΣΤ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΡΛΑΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ. Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΤΩΝ: HAYDN, NINO ROTA, PIAZZOLA, ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΟΥΛΑ.

24 Αυγ 2011

Οι νέοι Διευθυντές και Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων της Λακωνίας

Με την υπ’ αριθμ 6544/16-8-2011 απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Π.Ε. & Δ.Ε. Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Μισθού, τοποθετήθηκαν και ανέλαβαν τα καθήκοντά τους στα δημοτικά σχολεία οι νέοι Διευθυντές και Διευθύντριες, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα κατάταξης.Κενές παρέμειναν οι θέσεις Διευθυντών/ντριών των 6/θ Δημοτικών Σχολείων: Γερακίου, Ειδικού Σχολείου Σπάρτης, Κάμπου Βοιών και Νιάτων-Αγ. Δημητρίου, καθώς και του 4/θ Δ.Σ. Σελλασίας-Θεολόγου-Βουτιάνων, οι οποίες θα πληρωθούν σε επόμενη φάση, σύμφωνα με το άρθρο 24, παρ. 2, του Ν.3848/2010


Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, κ. Φώτης Πολίτης, ευχαρίστησε θερμά το 7/μελές Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών/ντριών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας για την αντικειμενική και αμερόληπτη κρίση του και ευχήθηκε στους νέους Διευθυντές και Διευθύντριες κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και ιδιαίτερα σε αυτούς/ές που αναλαμβάνουν για πρώτη φορά ανάλογη θέση, ενώ εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του που θα συνεργαστεί μαζί τους με κοινό όραμα το Νέο Σχολείο. Τέλος, υπογράμμισε θετικά την αυξημένη συμμετοχή γυναικών εκπαιδευτικών σε θέση στελέχους, ποσοστό το οποίο ανέρχεται στο 30% των επιλεγέντων, γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί ως μία τάση ανατροπής των έμφυλων στερεοτυπικών αντιλήψεων ότι οι ηγετικές θέσεις διοίκησης είναι συνώνυμες με το ανδρικό φύλο.
Υπενθυμίζουμε ότι η θητεία των νέων Διευθυντών/ντριών είναι 4ετής και λήγει στις 31-7-2015.
radio   ακούστε live
Μοιράστηκαν