Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΚΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΡΟΚΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΛΙΣΤ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΡΛΑΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ. Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΤΩΝ: HAYDN, NINO ROTA, PIAZZOLA, ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΟΥΛΑ.

22 Αυγ 2011

Πέθανε ο Γιώργος Ν.Φόντας [Κάκας]

Ο Γιώργος Ν. Φόντας ( Κάκας) γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Κροκεές Λακωνίας. Παρακολούθησε Γυμνάσιο στις Κροκεές, καθώς και στο Γύθειο , την Σπάρτη και την Αθήνα.
Α.Κατσέτος-Γ.Φόντας-Π.Κατσέτος
Το 1951 εισήχθη στην Πάντειο σχολή ( τότε) του πανεπιστήμιου Αθηνών , αλλά προτίμησε να ξενιτευτεί στην Αμερική , στην πόλη Ρότσεστερ της πολιτείας της Νέας Υόρκης στο σπίτι του θείου του Χρήστου Κάκα που είχε έρθει εδώ από το 1921.
Το 1959 μετακόμισε στην πόλη της Βοστώνης όπου και είχε επιτυχή καριέρα ως μεσίτης σε εμπορικές συναλλαγές ( Real estate broker ).
Ο Γιώργος πήρε μέρος σε πολλά από τα συνέδρια μας ( Krokeai Society ), τελευταία στο 54 ο συνέδριο τού Cranston RI , το 2008.
Απεβίωσε στη Βοστώνη στις 19 Αυγούστου 2011, σε ηλικία 80 ετών.
απο το krokeai.com