Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΚΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΡΟΚΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΛΙΣΤ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΡΛΑΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ. Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΤΩΝ: HAYDN, NINO ROTA, PIAZZOLA, ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΟΥΛΑ.

24 Αυγ 2011

Ο Νίκος Κουφός Κοινός Διοικητής Στα Νοσοκομεία Σπάρτης Και Μολάων

Το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με ανακοίνωσή του, έδωσε στη δημοσιότητα το νέο κατάλογο διοικήσεων νοσοκομείων ΕΣΥ, ύστερα από την αναδιάταξή τους.
koufos_nosok_sparths.jpg Σύμφωνα με την ανακοίνωση νέος Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στην οποία ανήκει η Λακωνία, τοποθετήθηκε ο κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ενώ ο μέχρι τώρα Διοικητής κ. Πάνος Γκούμας, αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στο Εθνικό Κέντρο Βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ).
Για τη Λακωνία, κοινός Διοικητής των Νοσοκομείων Σπάρτης και Μολάων, αναλαμβάνει ο Νικόλαος Ι. Κουφός, ενώ καθήκοντα Αναπληρωτή Διοικητή για το Νοσοκομείο Μολάων αναλαμβάνει η κ. Αικατερίνη Πριφτάκη