Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΚΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΡΟΚΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΛΙΣΤ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΡΛΑΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ. Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΤΩΝ: HAYDN, NINO ROTA, PIAZZOLA, ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΟΥΛΑ.

22 Αυγ 2011

Απομάκρυνση οχημάτων


  Γνωστοποιούμε στους ιδιοκτήτες ή κατόχους οχημάτων ή αυτών που έχουν τοποθετήσει ή εγκαταλείψει σε κοινόχρηστους χώρους για μακρύ χρονικό διάστημα, άνευ πινακίδων κυκλοφορίας, ότι πρέπει να μεριμνήσουν για την άμεση απομάκρυνση τους από τους παραπάνω χώρους.
  Επειδή δεν επιθυμούμε να δημιουργηθούν προβλήματα λόγω υγιεινής, αισθητικής, κατάληψης κοινόχρηστου χώρου, παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες ή κατόχους για την άμεση απομάκρυνση τους, διότι ο Δήμος με ειδοποίηση επί του οχήματος και μετά παρέλευση 45 ημερών θα απομακρύνει και αποσύρει αυτά χωρίς άλλη ειδοποίηση.

   Ο Αντιδήμαρχος
 Διαμαντάκος Δημήτρης